Näin syksyn aikaan siistit sisäpuuhat houkuttelevat. Kerroimme taannoin hyviä vinkkejä sadepäivien varalle, täällä, mutta kotipuuhien lisäksi myös menovinkit tulevat välillä tarpeeseen. Blogin tapahtumakalenteri päivittyy tasaiseen tahtiin ja sieltä kannattaakin käydä kurkkimassa lapsiperheille sopivia menovinkkejä.

 

Tulevan viikonlopun niin sanottu päätapahtuma on ehdottomasti Messukeskuksessa järjestettävä Meidän viikonloppu. Messuilla on tarjolla monenmoista kiinnostavaa katsottavaa myös perheen pienimmille, niin Maaseutu-, Metsä- kuin Kädentaitopuolellakin. Näiden lisäksi tapahtumassa pääsee viikonloppuna ihastelemaan myös ihania lemmikkieläimiä. Messut ovat avoinna pe 7.11 klo 9-18, la 8.11 klo 10-18 ja su 9.11 klo 10-17. Tarkempi ohjelma ja pääsylippujen hinnat löytyvät tapahtuman nettisivuilta.

Lasten matkassa oli viime vuonna mukana Meidän viikonlopussa ja kokemuksia messuista voi muistella täällä. Tälläkin kertaa suuntaamme paikalle jo heti perjantaina.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram