Tulevan viikonlopun ehkä odotetuin tapahtuma on Suvilahden Kattilahallissa järjestettävä Helsinki Design Weekin Lasten viikonloppu. Ilmaisessa tapahtumassa on tarjolla muotoilu- ja arkkitehtuuriaiheista tekemistä kaiken ikäisille ja tapahtuma keskittyykin tulevaisuuden muotoilun tekijöihin, eli lapsiin. Kolmatta kertaa järjestettävän tapahtuman työpajoissa tulevat muotoilijat pääsevät testaamaan muotoilijan työtä alan ammattilaisten johdolla.

Me olemme aikaisempina vuosina osallistuneet Lasten viikonlopun Lego-työpajoihin ja tänä vuonna voisikin kokeilla vaihteeksi Hahmotyöpajaa tai vaikka Liisa Ihmemaassa -kattaustyöpajaa. Tapahtuma on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16 ja tarkemmat työpaja-aikataulut löytyvät täältä.

Kuvassa tunnelmia viime vuoden Helsinki Design Weekin lastenviikonlopulta.

Lastenvaatteista kiinnostuneille vanhemmille vinkattakoon vielä, että Helsinki Design Weekin Lasten viikonlopussa järjestetään samalla myös Little Market -myyntitapahtuma, josta voi tehdä edullisiakin löytöjä kotimaisilta designbrändeiltä. Esillä olevat brändit on lueteltu täällä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla