Torstai ja viikon vinkki. Tapahtumakalenteri ohjaa meitä tulevana lauantaina suuntaamaan Tapanilan kirjastoon, jossa vietetään lasten lauantaita. Kello 11 Tapanilan kirjastossa esitetään tunnelmallinen runo- ja laululeikkiesitys Runoaamiainen alle kouluikäisille lapsille. Esityksen jälkeen voi siirtyä esimerkiksi askartelemaan pinssejä kirjaston poistokirjoja hyväksi käyttäen tai suunnistamaan satujen perässä. Ohjelmaa on tarjolla koko päivän ajan klo 10-16.

Designmuseo tarjoaa tulevana lauantaina non stop -korutyöpajan kaikenikäisille. Postmoderni koru -niminen työpaja alkaa klo 14.30 ja on avoinna klo 16.30 asti. Pajassa pääsee visioimaan omaa koruaan suunnittelija ja koruntekijä Katariina Guthwertin johdolla. Korupajaan ei tarvita erityisosaamista ja mukaan pääsee niin kauan kuin tilaa riittää. Osallistuminen tapahtuu museolipulla.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram