Tällä kertaa tarjoilemme viikon vinkin tapahtumakalenterista poikkeuksellisesti jo näin tiistaipäivänä. Viikonloppuna lapsiperheiden ja sellaiseksi aikovien kannattaa nimittäin ottaa suunnaksi Messukeskus, jonka hallit täyttyvät koko perheelle suunnatusta ohjelmasta, kun vuorossa on Lapsimessut-viikonloppu. Lapsimessujen lisäksi samanaikaisesti perjantaista sunnuntaihin 11.-13.4. järjestetään Lähiruoka & luomu -messut, pienoismalli- ja harrastetapahtuma Model Expo, ostosmahdollisuuksien OutletExpo sekä käsitöiden ja askartelun ystävien Kädentaitotapahtuma. Lauantaina ovensa avaa vielä lemmikkitapahtuma PetExpo.

Luvassa on siis mielenkiintoista ohjelmaa, kivoja esiintyjiä, hyviä messutarjouksia ja hyödyllisiä tietoiskuja. Tarkemmin messujen ohjelmaan voi tutustua jo etukäteen täällä. Me suuntaamme messuille lasten kanssa heti perjantaina ja jaamme sitten totuttuun tapaan parhaat messutärppimme täällä blogissa.

Me liikumme messuilla bloggaajapassilla ja saimme Messukeskuksesta kaksi pääsylippua Lapsimessuille arvottavaksi teidän lukijoiden kesken. Arvontaan voi osallistua Lasten matkassa -blogin Facebook-sivuilla (klik) ja nyt kannattaa olla nopea, sillä arvonta suoritetaan jo huomenna keskiviikkona!

P.S. Postauksen kuvakollaasi on viime vuoden messuhlinasta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat