Viime viikolla satuiltiin joten jatketaan vielä tälläkin viikolla hetki kirjojen parissa. Blogin tapahtumakalenteri nimittäin kertoo, että Helsingin messukeskuksessa vietetään parhaillaan jokavuotisia Kirjamessuja. Messut järjestetään tänä vuonna 22.10.-25.10. Kirjamessuilla on lapsille erityinen alue nimeltään Tarinalaakso. Tarinalaaksosta löytyy lukemista ja tekemistä pienille messukävijöille aina taaperoista alakouluikäisiin. Tänä vuonna Tarinalaaksoa on vielä kehitetty aiemmasta siten, että alue jakautuu kahteen ohjelmapisteeseen. Tarinateltassa pääsee kuuntelemaan kuinka kirjailijoilta onnistuu satujen luku, kun taas peuhualueella pääsee nikkaroimaan, askartelemaan ja laulamaan sekä leikkimään.

Ilmainen lapsiparkki 3-7 -vuotiaille lapsille löytyy messukeskuksen Ylägalleriasta ja lastenrattaita voi lainata messukäynnin ajaksi sisäänkäynnin liepeiltä 0,5-1 euron panttia vastaan. Messujen tarkemmat aukioloajat ja ohjelman voi tarkastaa täältä.

Messuilun lisäksi kannattaa viikonloppuna nauttia kirpeistä syyspäivistä ulkona. Kuvituksena onkin tällä kertaa fiilistelykuvia syksyisistä hiekkaleikeistä merenrannalla. Kesän uimarit ja auringonpalvojat ovat rannalta hävinneet, mutta lapset viihtyvät tällä luonnon omalla hiekkalaatikolla vielä pitkään.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla