Pyrimme keräämään blogin tapahtumakalenteriin helppoja menovinkkejä lapsiperheille. Sellaisia, mihin voi osallistua vaikka lyhyelläkin suunnittelulla ja mihin voi osallistua muutamalla eurolla tai jopa ilmaiseksi. Tämmöisiä tapahtumia järjestetään esimerkiksi Helsingin kaupungin ylläpitämissä kirjastoissa. Satutunnit ja elokuvahetket ovat kivaa vaihtelua esimerkiksi sateisille kotipäiville.

 

Huomenna, perjantaina Paloheinän kirjastossa järjestetään pienille lapsille (1,5v-3v) suunnattu Runoleikkituokio. Tuokiossa runoillaan ja lauletaan, leikitään ja pidetään hauskaa. Tuokio kestää puoli tuntia ja se alkaa klo 10.30.

Mikäli perjantaina on vielä työpäivä, voi viikonlopun kirjastoretken suunnata lauantaina esimerkiksi Malmin kirjastoon. Tällöin Malmilla järjestetään nimittäin koko perheen suunnistustapahtuma, Malmin rastit. Suunnistuskortin voi napata mukaansa esimerkiksi Malmin kirjastosta ja sitten vain etsimään rasteja eri toimijoiden ja järjestöjen paikoista Malmilta. Tapahtuma alkaa lauantaina klo 10 ja kestää iltapäivä kahteen saakka. Mikäli perheen pienimmät eivät jaksa osallistua kokonaiselle suunnistusretkelle, voivat he hiljentyä kirjastolle kuuntelemaan satutuokiota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat