Eilen oli niin ihana aurinkoinen iltapäivä, että täällä aletaan olemaan jo kesätunnelmissa. Blogin tapahtumakalenterikin pullistelee mainioita menovinkkejä tulevalle viikonlopulle. Tästä päivästä alkaen voi Helsingissä nauttia Ihana Helsinki -katufestivaalin tarjonnasta. Erityisesti koko perheelle sopivaa ohjelmaa on tarjolla lauantaina, kun esimerkiksi Lasipalatsissa vietetään leikkipäivää ja Esplanadin puistossa askarrellaan Leirikesä ry:n johdolla. Tapahtuman tarkemmat ohjelmatiedot löytyvät täältä.

Tulevan viikonlopun ohjelmatarjontaa on katufestivaalin lisäksi vielä enemmänkin. Vallilan kirjastossa vietetään lasten lauantaita, Kaisaniemen puistossa juhlitaan koko viikonlopun ajan Maailma kylässä -festivaalin tahtiin ja Esplanadin puistossa järjestetään sunnuntaina Silja Linen perhetapahtuma. Tapahtumia siis tulevalle viikonlopulle riittää ja tarkemmat tiedot ja linkit tapahtumasivuille löytyy tuttuun tapaan tapahtumakalenteristamme.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat