Viime viikkoina pakkanen on paukkunut ihan kiitettävästi, mutta nyt näyttäisi hieman hellittävän. Me korkkasimme lähiseutumme hiihtoladut lasten kanssa jo viime viikonloppuna ja luistinjäät ovat tulleet tutuiksi jo muutaman viikon ajan. Jos kuitenkin pureva pakkanen on tähän asti saanut pysymään pääasiassa viltin alla sohvan nurkassa, kannattaa talviurheiluvälineet nyt kaivaa naftaliinista esiin. Tuleva viikonloppu näyttää nimittäin melko oivalliselta juurikin talvisiin pihatouhuihin lasten kanssa.

Helsingin kaupunki ylläpitää kymmeniä kenttiä luistelukunnossa pitkin talven ja niistä kannattaa ehdottomasti ottaa hyöty irti. Luettelo ylläpidetyistä kentistä löytyy täältä ja luistelukenttien ajankohtaisen kunnon voi tarkistaa täältä.

Myös hiihtoladut alkavat olla ihan parhaassa kunnossaan. Helsingin kaupunki ylläpitää talven aikana parhaimmillaan jopa 200 kilometria hiihtolatuja ja niistä kannattaa nyt nauttia. Lista kaupungin laduista löytyy täältä ja latukarttapalvelu täältä.

Me suuntaamme tulevana viikonloppuna ainakin hiihtoladulle ja pulkkamäkeen. Mikäli viikonloppuna kuitenkin kaipaa jotain muuta puuhaa kuin perinteisiä talvitouhuja, kannattaa kurkistaa blogin tapahtumakalenterin tarjonta. 

P.S. Ulkoilun lomassa voi tehdä myös jäätaidetta. Kuvissa näkyvät talviset koristeet on tehty jääpalamuotteihin vesiväreillä värjätystä vedestä. Ripustuslanka leikattiin koristeisiin ennen kuin ne vietiin ulos pakkaseen jäätymään. Yön aikana luonto oli tehnyt taikojaan ja lapset saivat ripustaa talviset koristeet pihapuun oksille. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla