Torstai on toivoa täynnä, tai ainakin menovinkkejä. Tapahtumakalenterista nousee tälläkin kertaa kaupungilla järjestettäviä jouluisia tapahtumia. Ensimmäisenä mainittakoon eilen Kampin Narinkkatorilla alkanut Lasten Joulurieha. Tapahtuma-alueella on lava, jossa esiintyy joka päivä sunnuntaihin asti mm. Muumit ja Hevisaurus. Lisäksi alueella voi nähdä Joulupukin ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. 

Perjantaina 13.päivä vietetään Lucian päivää. Myös kaupungin kaduilla voi törmätä tähän kultakutriseen valon tuojaan, sillä perinteinen Lucia-kulkue lähtee liikkeelle Senaatintorilta klo 18. Kulkueessa voi nähdä ainakin tonttuja, hevosia ja museoautoja.

Tulevan sunnuntain iltapäivää voi suunnata viettämään esimerkiksi Seurasaareen. Seurasaaren joulupolku on tarkoitettu niin lapsille kuin lapsenmielisillekin ja sinne on kaikilla vapaa pääsy. Joulupolulla pääsee ainakin kuuntelemaan jouluisia satuja ja laulamaan kauneimpia joululauluja. Nälän yllättäessä tarjolla on riisipuuroa ja juhlakentällä voi lisäksi paistaa makkaraa. 

P.S Muistattehan käydä Facebookissa tykkäämässä ja osallistumassa Teatterimuseon lippujen arvontaan. Arvonta löytyy täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla