"Jee Jee Jee" -kuului eskarilaisen suusta kun äiti kertoi taas olevan se aika vuodesta, kun paloasemilla vietetään Päivä Paloasemalla -päivää. Tapahtuman internetsivuilla kysytään "Oletko sinä perheesi palomestari?" ja meidän perheestä niitä löytyy ainakin jo kaksi :)

Joka vuotinen paloturvallisuuden infopäivä järjestetään näin joulun alla, koska juuri silloin on hyvä muistella, kuinka liesipalo sammutetaan tai onko palovaroittimessa patterit paikallaan. Tämän syksyn Päivä Paloasemalla tapahtuma järjestetään tulevana lauantaina 22.11 ja oman lähipaloaseman tarkemman aukioloajan voi tarkastaa täältä.

Kuvituksena vanhoja muistoja paloasemakäynniltä.

Me olemme käyneet tapahtumassa viime vuosina ahkerasti ja joskus jopa useammalla paloasemalla. Paikan päällä on lapsille ollut aina mieleisiä tehtävärasteja ja tietenkin niitä oikeita palomiehiä. Ja onpa esikoinen päässyt sammuttamaan tilaisuudessa jo ihan oikeita tulipalojakin.

Muut lähipäivien menovinkit löytää tuttuun tapaan blogin tapahtumakalenterista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla