Tulevana viikonloppuna on jännitystä ilmassa, kun vietetään syksyn hurjinta juhlaa, Halloweenia. Tämä kovasti amerikkalaisvaikutteinen juhla on viime vuosien saatossa tehnyt tuloaan myös tänne Pohjolaan ja ainakin monissa päiväkodeissa ja kouluissa vietetään jonkinlaisia Halloween-juhlia.

Tänä vuonna myös Teatterimuseon väki kutsuu lapsia ja lapsenmielisiä Kummitusjuhliin. Me pääsimme tutustumaan tilaisuuden luonteeseen jo etukäteen testiyleisön roolissa ja voimme kyllä suositella! Liikaa etukäteen paljastamatta todettakoon, että tarjolla on ainakin noin eskari-ikäisille jännittävä seikkailu museon kätköissä arvoituksen ratkaisua selvittäen.

Kannattaa siis lähteä lauantaina 1.11. Kaapelitehtaan suuntaan auttamaan teatteriseurue Ulvovaa luuta kadonneen irtokäden etsinnässä. Taitavat nuoret näyttelijät ohjaavat lapsia tehtävien pariin, joita ratkaisemalla pääsee aina askeleen eteenpäin. Juhliin voi saapua oman aikataulun mukaisesti klo 12 ja 17 välillä ja osallistumaan pääsee normaalin sisäänpääsylipun hinnalla.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram