Tapahtumakalenterista nousee tällä viikolla esiin jo viikon käynnissä ollut Helsinki Design Week. Tulevana viikonloppuna, 21.-22.9, järjestetään nimittäin Helsinki Design Week:n lasten viikonloppu. Tapahtuman pääpaikkana toimii Katajanokan Tulli- ja Pakkahuone, mutta ohjelmaa lapsille löytyy myös muualta kaupungista. Tähän tapahtumaan kannattaa ehdottomasti tulla vaikka hieman kauempaakin!

Tulli- ja Pakkahuoneen tarjonnasta meidän silmille pomppasi erityisesti Lasten Helsinki - arkkitehtuuripaja. Paja toimii non-stop -periaatteella ja sinne saa mennä suunnittelemaan ja rakentamaan Legoista pienoismallia omasta unelmien Helsingistä. Työpaja sopii kaikenikäisille ja sinne on vapaa pääsy. 

Toinen, käsillään tekeville junioritestaajille mieleinen juttu olisi varmasti Ikean rakentama Småland-henkinen leikkimaailma. Leikkimaailmassa pääsee perusleikkien ja -piirtämisen lisäksi myös tuunaamaan oman lelun, jonka saa viedä mukanaan kotiin asti. 

Jos kaipaat vielä lisää vaihtoehtoja, niin Lasten designjuhlista ja muista Design Week:n lasten tapahtumista voi lukea lisää täältä.

(Kuva: Helsinki Design Week)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat