Viikon vinkki poikkeaa tällä kertaa jonkin verran totutusta. Tapahtumakalenteria voi vilkuilla omaan tahtiin ja me vinkkaamme jostain muusta. Heinäkuu on nimittäin helteiden aikaa ja mikä olisikaan helteisenä lomapäivänä sen ihanampaa kuin maata rannalla, meriveden äärellä. Me täällä blogin takana nautimme ainakin suunnattomasti aurinkoisista kesäpäivistä jollakin uimarannalla.

Helsingin kaupungin ylläpitämiä uimarantoja löytyy useita ympäri kaupunkia. Isommat ja valvotut uimarannat ovat turvallisia uimapaikkoja myös perheen pienimmille uimareille. Isompien rantojen lisäksi kaupungista löytyy monia uimapaikkoja, joissa erillistä uimavalvontaa ei löydy. Haastammekin kaikki blogin lukijat suuntaamaan seuraavaksi jollekin itselle ei niin tutulle uimarannalle. Retki hieman vieraammalle rannalle on varmasti mieleen pienille vesipedoillekin!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram