Blogin tapahtumakalenteri kertoo, että tulevana sunnuntaina vietetään Finnkinon elokuvateattereissa ympäri Suomen jälleen suosittua Lasten sunnuntaita. Lasten sunnuntai tarkoittaa sitä, että Finnkinon elokuvateattereissa esitetään erityisen paljon lapsille suunnattuja elokuvia aamu- ja alkuiltapäivän aikana. Tapahtuman aikaan ennen kello 16 alkaviin lasten ja koko perheen elokuviin pääsee koko perhe edullisemmalla lipun hinnalla (alk. á 7,50e) kuin normaalisti. 

Tulevana sunnuntaina Finnkinon teattereissa esitetään normaalin ohjelmiston lisäksi kaksi lapsillekin sopivaa ennakkoelokuvaa. Hauska ja vauhdikas animaatioseikkailu Vihdoin kotona on mahdollista nähdä myös suomeksi puhuttuna 3D-versiona ja kotimainen seikkailukomedia Me Rosvolat pohjautuu Siri Kolun palkittuun lastenkirjaan.

Muita elokuvateattereissa parhaillaan pyöriviä lastenelokuvia ovat ainakin Risto Räppääjä ja Sevillan saituri, Late Lammas -elokuva sekä Paavo Pesusieni kuivalla maalla. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla