Eläimiä, elokuvia ja silakoita - niitä tarjoilee Helsinki meille pääkaupunkiseutulaisille tulevina päivinä. Blogin tapahtumakalenteri vinkkaa nimittäin Korkeasaaripäivästä, Finnkinon Lasten sunnuntaista ja Stadin silakkamarkkinoista

Maailman eläinten päivänä, tulevana sunnuntaina, vietetään pääkaupunkimme eläintarhassa perinteistä Korkeasaaripäivää.  Korkeasaaripäivänä sisäänpääsy on ilmainen ja aukioloaikaa on jatkettu aina kello 18 asti. Perinteisen eläinten ihastelun lisäksi ohjelmassa on muun muassa juonnettuja eläinten ruokintoja. 

Finnkinon Lasten sunnuntaissa on tarjolla tällä kertaa suloinen, kahdesta onnellisesta pikkutytöstä kertova elokuva Onnelin ja Annelin talvi sekä ehkä enemmän poikien makuun soveltuva elokuva Hotel Transylvania 2  -3D -versiona. Nähtävät elokuvat ovat ennakkonäytöksiä ja liput kustantavat alkaen 7,50 euroa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat