Jälleen olisi aika vinkata teille blogin lukijoille muutamista menovinkeistä. Vielä tänään torstaina ehtii Narinkkatorilla sijaitsevalla Info- ja näyttelytila Laiturilla käydä katsastamassa lasten arkkitehtuurileirin tuotoksia. Esillä on nimittäin Banaaniveneellä Vartiosaareen - lapset kaupunkisuunnittelijoina -näyttely, jossa esitellään kesäkuussa järjestetyn lasten arkkitehtuurileirin värikkäitä ja mielikuvituksellisia tuotoksia. Me kävimme katsastamassa näyttelyn menneellä viikolla ja pidimme näkemästämme kovasti.

Yksi viikonlopun päätapahtumista on Messukeskuksessa järjestettävät Kirjamessut. Lapsiperheitä kiinnostaa muiden osastojen lisäksi ehkä erityisesti myös Tarinalaakso, joka tarjoaa lukemista ja tekemistä perheen pienimmille messukävijöille. Tarinalaaksossa kirjailijat lukevat kirjojaan lapsille ja kertovat tarinoita niiden takana. Lisäksi alueella voi osallistua tietovisaan, erilaisiin työpajoihin tai ihan vain leikkeihin satuhahmojen kanssa. Tarinalaaksossa on lisäksi valvottu Lapsiparkki yli 5-vuotiaille lapsille.

Lisää viikonlopun tapahtumista löytyy tuttuun tapaan blogin tapahtumakalenterista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla