Blogin uusien tuulien myötä jaamme blogissa välillä myös hyväksi koettuja reseptejä. Lapsiperheiden arki on välillä hektistä ja silloin nopeat mutta maittavat herkut kasvattavat suosiotaan. Seuraavan mozzarella-pestopiirakan ohjeen olemme alunperin löytäneet Alman blogista ja sitä on tullut testailtua niin juhlassa kuin arjessakin useaan otteeseen.

Piirakkaan tarvittavat aineet ovat:

  • 1 valmis piirakkapohja (esim. Myllyn paras)
  • purkki pestoa (meidän pesto Ceestashopista)
  • mozzarellapala (Buffala-mozzarellaa)
  • mozzarellaraastetta
  • 3 isoa tomaattia
  • pinjansiemeniä
  • tuoretta basilikaa

Toteutus on varsin helppo:

painele piirakkapohja vuokaan, levitä pesto pohjan päälle, lisää viipaloidut mozzarellat ja tomaatit. Tämän jälkeen ripottele pinnalle juustoraaste, paahdetut pinjan siemenet ja basilikan lehdet. Paista piirakka 200 asteisessa uunissa puolen tunnin ajan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram