Viimeviikkoisella Rukan reissulla oli kaikkien niiden ulkoilma-aktiviteettien lisäksi pakko testata myös Kuusamon Tropiikin yhteydessä sijaitseva Angry Birds Activity Park. Paikasta oli nimittäin ollut puhetta jo aiemmin, eivätkä leikki-ikäiset lapset antaneet rauhaa ennen kuin paikka oli testattu. Olimme kuulleet paikasta hieman ei niin mairittelevia kommentteja, mm. sen hinta-laatu -suhteesta. Sisäänpääsymaksu olikin melko suolainen, 16 €/hlö. Alle 4-vuotiaat lapset pääsivät touhuilemaan paikkaan kuitenkin ilmaiseksi, joten meidän lompakkoa rokotettiin kahden aikuisen ja yhden 5-vuotiaan sisäänpääsymaksun verran.

Kuusamon Tropiikin aktiviteettipuisto on kooltaan 1 400 neliötä, eli temmellystilaa riittää. Paikassa on 10 erilaista aktiviteettipistettä eri ikäisille lapsille. Pisteisiin kuuluu mm. parkour-rata, polkuautorata, seikkailurata sekä useampi kiipeilyteline liukumäkineen. Testiryhmän lasten mielestä kaikkein hauskinta oli ajaa polkuautoilla sekä uida vaahtomuovimeressä.

Ennakko-odotuksiin verraten paikka oli positiivinen yllätys. Toki liput olivat kalliit, mutta lapset viihtyivät paikassa paremmin kuin hyvin. Paikan saniteettitilat tuottivat pettymyksen, niiden ollessa paikan varastotilassa. Tiloista ei myöskään löytynyt lainkaan vaipanvaihtotasoa tms. mikä oli aika erikoista, kun lapsille suunnatusta aktiviteettipuistosta kuitenkin oli kyse.

Loppujen lopuksi paikalta kuitenkin lähdettiin kotimatkalle hiki päässä ja leveä hymy kasvoilla.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla