Vaikka virallisesti ollaankin jo käännetty kalenterin lehdet syksyn kuukausien puolelle, on ainakin meitä eteläsuomalaisia hemmoteltu aurinkoisilla ja lämpimillä syyssäillä. Tällaisina päivinä olemme lasten kanssa ottaneet usein suunnaksi kaupungin parhaat hiekkalaatikot, eli retkeilleet rannoilla.

Kaupungin uimarannat ovat sesonkien ulkopuolellakin kivoja retkikohteita. Niiltä löytyy usein keinuja, kiipeilytelineitä tai muita leikkivälineitä, kauniita maisemia ja sileitä rantakallioita sekä tietenkin hiekkaa, jolle voi levittää piknik-viltin ja josta saa leipoa loputtoman määrän kakkuja. Lisäksi roskikset ja yleensä vessatkin ovat lähistöllä.

Jutun kuvat ovat Lauttasaaresta, jossa retkeilimme tällä kertaa kolmen äidin ja neljän lapsen poppoolla. Sattumalta osuimme paikalle ympäristötaidenäyttely LARU ARTin aikaan. Tapahtuma järjestetään vuosittain, ensimmäinen LARU ART pidettiin vuonna 2006. Luonnon keskelle toteutetut taideteokset, kuten nämä suloiset lintujen huussit, kiinnostivat porukan junioreitakin. Ympäristötaidetta pääsee ihailemaan 6. lokakuuta saakka. Ja tähän näyttelyyn ei muuten peritä sisäänpääsymaksua :).   

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram