Testiryhmä: kolme aikuista, kolme lasta (2 vko-1,5 v)

Tuoreiden äitien kanssa lounastettiin tällä kertaa Kluuvin kauppakeskuksen 3. kerroksessa sijaitsevassa Verso, Champagne and Salad Bar-nimisessä ravintolassa. Paikka tarjoaa tuoreita, itsetehtyjä salaatteja ja maailman johtavista merkeistä koostuvia viinejä. Tällä kertaa testiryhmä nautti raikkaista lounassalaateista ja maisteli shampanjaa ainoastaan salaattikastikkeessa.

Kluuvin 3. kerros on sisustettu vaalein materiaalein ja sen avaruus ja väljyys on omiaan rattaiden kanssa liikkuessa. Me valitsimme istumapaikaksemme salaattibaarin hämyisimmän nurkan, jossa pystyi ruokkimaan myös testiryhmän tuoreimpia jäseniä. 

Verso tarjoaa nimensä mukaisesti salaatteja ja leipiä eri makuun. Lapsille paikka ei ehkä ole se ihanteellisin, mutta taaperon purkkiruoka lämmitettiin pyynnöstä keittiössä. Myöskään syöttötuolia ei paikasta löytynyt, mutta sellaisen olisi tarvittaessa saanut lainaan vieressä sijaitsevasta Hanko Sushista. Testitaapero nautti lounaansa tällä kertaa matalan pöydän ääressä ilman syöttötuolia ja hyvin selvittiin. 

Salaatit maistuivat ja kerroksen hieno sisustusmaailma miellytti silmää. Lapsiperheitä oli liikkeellä useampia, mutta ehkä paikka sopii paremmin vauvojen vanhemmille, jolloin omat ruuat kulkevat mukana eikä syöttötuoleja välttämättä tarvita. Avara tila mahdollistaa kuitenkin hyvin vaunujen sijoittamisen pöytien läheisyyteen. 

Kluuvin kauppakeskuksen lastenhoitotiloihin palataan myöhemmin.

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥   
Lasten kanssa liikkuminen: ♥ ♥ ♥ ♥ 
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥ ♥ 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat