Kuopustamme on hemmoteltu aivan pienestä pitäen laadukkaalla musiikilla: ensin HKO:n kummilapsena, sitten Tavastian lastenmusiikkikeikalla ja nyt ystävänpäiväksi saimme kutsun Vauvan vaaka -konserttiin Temppeliaukion kirkkoon.

Hannele Huovin runoista ja Soili Perkiön laulusovituksista koostuva Vauvan vaaka CD on ollut perheessämme erittäin pidetty ja paljon kuunneltu esikoisen vauva-ajoista saakka. 

Näyttävä Temppeliaukion kirkko taipui hyvin vauvakonsertin pitopaikaksi ja täyttyi mukavasti rattaista, vauvoista ja pienten aveceina saapuneista aikuisista.

Valitettavasti konsertin alussa oli ääntentoiston kanssa ongelmia, jotka aiheuttivat hiukan levottomuutta pienissä vieraissa. Kun näistä päästiin yli, oli konsertissa oikein mukavaa. 

Pienet ja isot nauttivat ammattilaisten musiikkiesityksistä, leppoisasta tunnelmasta ja yhdessäolosta.

Vauvan vaaka -konsertin järjesti Helsingin seurakuntayhtymä, jonka Pienelle parasta! -sivuille on koottu infoa vauvaperheille mm. kummiudesta ja kasteesta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla