Yksi testiryhmän äitien lounaspaikkasuosikeista Helsingin keskustassa, ja etenkin Kampissa, liikuttaessa on Johto Cafe Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa. Olemme kirjoittaneet blogissa paikasta aikaisemminkin ja nyt on vuorossa postaus valokuvien kera. 

Jos mahdollista, lasten kanssa liikuttaessa kannattaa valita pöytä kahvilan takanurkasta. Siellä on rauhallisen sijainnin lisäksi tarjolla muhkeita sohvia, kaupunkinäkymiä korkeuksista ja matolla pehmustettu lattia. 

Äidit nauttivat lounaaksi Johdon salaatit valinnaisilla täytteillä ja leikki-ikäinen herkutteli pastalla. Lasten annoksen koko (ja hinta) on noin puolet normikokoisesta, mikä oli juuri sopivasti mitoitettu nälkäiselle 3-vuotiaalle.

Kampin kauppakeskuksen lastenhoitohuonetta olemme useampaan otteeseen kehuneet blogissamme (mm. täällä), mutta tällä kertaa kurkkasimme, millaiset tilat hoitotoimiin löytyvät viidennestä kerroksesta. Wc-tilojen ovet aukeavat kahvilasta saatavalla poletilla ja invavessasta altaan vierestä löytyi pehmustettu hoitoalusta. Hissimatka kolmannen kerroksen lastenhoitohuoneeseen kannattaa ehkä kuitenkin tehdä, sen verran viihtyisämmät tilat siellä ovat. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat