Olimme osittaisen testiryhmän kanssa liikkumassa Vantaan suunnalla ja tokihan sitä tuli Jumboon/Flamingoonkin asiaa. Popilla piti ainakin päästä käymään, joten lounaspaikaksi valikoitui luontevasti yksi Flamingon monista ravintoloista. Useampi ravintoloista onkin testattu jo aiemmin (täällä, täällä, täällä) ja tällä kertaa oli italialaisen Ristorante Il Sicilianon vuoro.

Ravintolan ala carte -listalta löytyi lapsillekin omat valinnanvarat, joskin melko hinnakkaat sellaiset (n. 10 €). Me olimme liikkeellä lounasaikaan, joten tyydyimme tällä kertaa lounaslistan valikoimiin. Äidit nauttivat annokset pestopastaa ja lapsille otettiin kinkkupitsa puoliksi. Vatsat tosin tuppasivat täyttymään jo alkusalaatin ja erityisesti sen ohessa tarjottujen leipien ansiosta.

Mitään varsinaista leikkipaikkaa ravintolasta ei löytynyt, mutta sen sijaan oven pielestä löytyi akvaario täynnä mitä erilaisempia kaloja. Sen parissa taaperot olisivatkin viihtyneet pidempäänkin, mutta harmiksemme (tai onneksemme) lapset havaitsivat akvaarion vasta poislähdön aikaan. Tarvittavat hoitotoimenpiteet ruokailun jälkeen lähdimme hoitamaan Flamingon yleisiin lastenhoitotiloihin.

Ovatko Flamingo ja sen ruokaravintolat teille ennestään tuttuja?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram