Nälän yllättäessä kovan touhuilun jälkeen, josta kirjoitimme aiemmin täällä, lähdimme täyttämään vatsojamme läheiseen kauppakeskukseen, Isoon Omenaan. Ravintoloita ja kahviloita olisi ollut valittavana useampaakin laatua, mutta huutoäänestyksen jälkeen päädyimme tuttuun ja turvalliseen Chico'siin. 

Ison Omenan Chico's oli sisustukseltaan hieman erilainen kuin muut saman ketjun ravintolat, mutta paljon viihtyisämpi. Kysyimme tarjoilijalta mahdollisesta leikkipaikasta, mutta sellaista ei ravintolasta löytynyt. Sen sijaan paikasta löytyi kuitenkin lelulaatikko sekä piirustusvälineitä.

 

Ravintola oli lounasaikaan melko hiljainen ja saimme vallattua seurueellemme helposti kaksi pöytää. Ruokaa odotettiin välillä leikkien ja välillä piirtäen. Ruokailuhetki sujuikin lopulta niin hyvin, että äidit ehtivät nauttia jälkiruuaksi kupposet lämmintä teetä. Sitä ei kovin usein tapahdu :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla