Kaksi äitiä... Lapset isiensä hoivassa kotona... Vapaailta... Mitä sitä tekisi?! No, tietenkin suuntaa uudistuneen lastenvaateliikkeen avajaisiin hypistelemään toinen toistaan ihanampia lastenvaatteita. Papua, Mainiota, Aarrekidiä, Vimmaa... Muun muassa näitä tarjoaa Eerikinkadulla sijaitseva söpö liike nimeltään Harakanpesä shop.

Viime perjantain avajaisissa esillä oli niin Papun kuin Mainionkin syksyn uudet mallistot ja täytyy todeta kliseisesti, että miellyttivät kyllä meidän silmää kovasti. Ostoskassitkin täyttyivät hyvää vauhtia! Voihan sen lapsivapaan illan näinkin käyttää, eikö ;)

Suomalaisten designtuotteiden - vaatteiden, korujen, lastenkirjojen ja muiden ihanien pikkujuttujen - lisäksi Harakanpesästä löytyy myös laadukkaiden lastenvaatteiden second hand -osasto. Hyväkuntoisista merkkivaatteista pääsee helposti eroon myyntitiliperiaatteella toimivalla kirppiksellä.

Harakanpesä shop kutsuu myymäläänsä ilolla myös lapsiasiakkaita. Liiketilan perältä löytyy sisustussilmää hivelevä vanerinen leikkikuutio ja roikkuipa seinällä rullallinen värityspaperiakin. Ehdottomasti siis shoppailemaan ekologista designia Harakanpesä shopiin!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla