Jouluruokien jälkeenkin nälkä pääsee yllättämään ja eräiden ostosten lomassa me päätimme taltuttaa sen Viikin Chico'sissa. Ketjun eri ravintoloissa olemme vierailleet useita kertoja aiemminkin, mutta emme vähään aikaan.

Jokaiselle testiryhmän jäsenelle oli selvää, että jouluruokien jälkeen teki kovasti hampurilaista mieli. Siispä sellaiset tilaukseen ja herkullista ateriaa odottamaan. Henkilökunta oli pyhien jälkeen iloista ja oikein palvelualtista. Ruoka sen sijaan ei tällä kertaa oikein säväyttänyt. Aikuisten hampurilaiset olivat melko pienen kokoiset ja pihvit jotenkin kumimaisia. Lapsille omat purilaiset maistuivat lanttulaatikon jälkeen paremmin kuin hyvin. Perheen pää joutui lähtemään ravintolasta vatsa puolillaan, sillä pekoni-juustohampurilaisen koko ei riittänyt sitä täyttämään. 

 

Ehdotonta eliittiä ravintolassa oli sen uumenista löytyvä leikkipaikka. Kaksi toimivaa (!) näyttöruutua vierekkäin, leluja ja piirustuspöytä takasivat sen, että vanhemmatkin saivat rauhallisen ruokailuelämyksen. Tällä kertaa ei tarvinnut riidellä siitä, kumman takapuoli ehti näyttöruudun penkille ensimmäisenä, vaan molemmat lapset saivat puuhastella laitteiden parissa omiaan. Jonoakaan ei kertynyt, sillä muita lapsiperheitä ei paikassa samaan aikaan näkynyt.

Helppo ravintolakäynti, ei siitä ruuasta nyt niin... ;)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla