Välillä täytyy hieman hidastaa tahtia ja parannella vointia. Eräälle perjantaille olisi ollut muutakin ohjelmaa, mutta tällä kertaa aamupäivää vietettiin lääkäriasemalla flunssaa parantelemassa.

Itäkeskuksen Pikkujätti on sinänsä oikein miellyttäväkin käyntikohde ja lapset ovat viihtyneet siellä aina hyvin (olotilastaan huolimatta). Leluja riittää joka lähtöön ja keskellä lääkäriasemaa on aidattu leikkialuekin. Lisäksi jokaisen lääkärin huoneessa on aina sopivat lelut valmiina lasta varten, jotta pienen potilaan tutkiminen sujuisi mahdollisimman leppoisassa tunnelmassa.

Lelujen lisäksi lasten viihtyvyyttä lisäävät aina iloinen henkilökunta. Pikkujätin henkilökunnalla on iloisen väriset Pikkujätti-paidat päällä ja hymy aina herkässä. Täällä tuntee, että lapsi on todellakin tervetullut!

Väsynyt flunssapotilas ottaa välillä lepoa, ennen kuin lääkärisetä jälleen tutkii.

Mikäli vain lääkärikäynnistä voi saada leppoisan ja mukavan, niin sellaisen saa varmasti kun vierailee (Itäkeskuksen) Pikkujätissä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat