Lokakuussa mennään ja lasten välikausi- ja melkeinpä jo talvivaatteetkin on valmiiksi hankittu. Vaan miten on äidin oman välikausipukeutumisen laita? Tänä syksynä me äidit blogin takana olemme saaneet miettiä gore-tex -puvun ja toppatakin tilalle hiukan kaupunkikelpoisempia vaatteita, kun päivisin aikaa kulutetaan leikkipuiston sijaan toimistolla ja työmatkoilla.

 Kuvat: valmistajat.

Kollaasiin on koottu muutamia syksyisiä vaatehaaveita, joita kaikkia yhdistää kotimainen design. Superyellown pipovalikoimasta löytyvät katu-uskottavat päänlämmittäjät koko perheelle. Klassinen Marja Kurki on monille tuttu etenkin huiveistaan. Merinovillaviitta olisi ihana kietaista harteille lämmittämään ja aurinkoisella syyskelillä se saattaisi toimia myös takin korvikkeena. Lumoan on lumonnut suomalaisia naisia uudenlaisella rennon romanttisella tyylillään. Ripaus pitsiä tuo juhlavan lisän trikoiseen mekkoon. Jalat pitää taatusti kuivina ja lämpiminä ja mielen pirteänä synkempänäkin päivänä Palmrothin kauniit chilinpunaiset kiiltonahkanilkkurit. Palmroth saa lisäpisteitä siitä, että heidän Original-kenkämallistonsa jalkineet paitsi suunnitellaan, myös valmistetaan Suomessa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram