Kauppakeskus Iso Omena on erittäin siisti ja miellyttävä kauppakeskus vierailla. Kauppoja löytyy monenlaisia, joskaan esimerkiksi lastenliikkeitä ei juurikaan näkynyt. Isoon Omenaan pääsee kätevästi bussilla Kampin keskukselta noin 15 minuutissa.

Leikkipaikan virkaa kauppakeskuksessa toimitti kolikkokaruselli, joka sekin riitti tyydyttämään lasten leikkitarpeet. Lastenhoitohuone löytyi lähes keskeltä kauppakeskusta. Tiloihin johtava käytävä antoi odottaa epämiellyttävää hajukokemusta, mutta yllätykseksi itse lastenhoitohuoneen ilma oli hyvä ja paikka muutenkin siisti. Hoitohuoneesta löytyi vaipanvaihtoalustoja kaksin kappalein samoin kuin pottia. Näiden lisäksi tilasta löytyi myös mikro, joten ruokailutkin voisi hoitaa samassa tilassa. Kovin suuri lastenhoitohuone ei ollut, mutta sopu sijaa antoi ja tarvittavat toimenpiteet saatiin hoidettua.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla