Ostoskeskuksia on jälleen kierrelty ja vaippoja vaihdeltu! Tällä kertaa testissä oli kauppakeskus Itiksessä olevat lastenhoitohuoneet. Tähän asti wc-käynnit kyseisessä kauppakeskuksessa on hoidettu siellä fiineimmässä paikassa, eli Stockmannin saniteettitiloissa. 

Itiksen uusi, tai ainakin uusittu, lastenhoitohuone löytyy kauppakeskuksen toisesta kerroksesta, vanhan Stockmannin ja Anttilan välistä. Opaskyltit ovat vihreät ja isot, joten paikalle löytää varmasti. 

Hoitohuoneen tilat ovat melko suuret ja sisään mahtuu hyvin myös vaunujen kanssa, ellei liian suurta ruuhkaa ole. Paikka on, ainakin vielä, melko siisti ja viihtyisä. Erillisiä wc-koppeja löytyy kaksi ja myös lapsille löytyy omat pöntöt. Vaipanvaihtotasoa on reilusti, joten operaation mahtuu hoitamaan muutama äiti tai isi kerrallaan. Lisäksi Itiksen saniteettitiloista löytyy erillinen koppi, mihin voi hyvin mennä rauhassa vaikka imettämään lasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat