Leikkipuistoja testattiin kesällä ja alkusyksystä ahkerasti. Kuten postauksen kuvista voi päätellä, tässäkin puistossa vierailtiin itse asiassa jo viime kuun puolella. Tämä leikkipaikka on blogissa vilahtanut aikasemminkin, melkein vuosi sitten nimittäin kirjoitimme Taka-Töölössä sijaitsevasta Topeliuksen puiston leikkipaikasta. Tänä kesänä leikkipuistossa oli käynnissä kattava remontti ja aurinkoisena syyspäivänä kokosimme neljästä juniorikaveruksesta ja kahdesta äitiystävästä koostuvan poppoon ja kävimme testaamassa, miten leikit sujuvat uudistuneessa puistossa.

Ja hyvinhän ne sujuivat! Uusia juttuja leikkipaikalla olivat ainakin kiipeilyteline, karuselli ja tasapainoilupuut. Puistossa riitti vilskettä. Olimme liikkeellä puoliltapäivin ja yksi päiväkotiryhmä sekä useita pienempiä ja isompia leikkijöitä vanhempineen oli saapunut paikalle. Töölössä asuva ystäväni tiesikin kertoa, että remontin jälkeen jo ennestään tykätyn Topeliuksen puiston suosio on noussut ihan uudelle tasolle. Leikkikavereista hiekkalaatikolla ei siis pitäisi olla pulaa. 

Uusittu Topeliuksen puisto on mukava lisä Töölön alueen jo vähän vanhentuneeseen leikkipuistotarjontaan. Toivottavasti muitakin keskustan leikkipaikkoja vähitellen kunnostetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat