Kuten jo aiemmin mainitsimme, pääsimme Lapsimessuilla tutustumaan Villervallan tulevaan mallistoon Skidin blogger loungessa.. Saimme sieltä mukaamme tavanomaiset esitteitä sisältävät tuotekassit.

Kangaskasseja kertyy erilaisista paikoista mukaan enemmän kuin omaan tarpeeseen ja tällekin kassille oli jo paikka valmiina kaapin perällä. Kotiin tullessani aloin katsomaan kassia hieman tarkemmin ja huomasin, että kyseessä oli Elodien Stroller Shopper. Google tuli jälleen apuun ja löysin muutaman kuvan kassin käyttötavoista. Ja nyt, muutaman viikon käytön jälkeen, ihmettelen miten ollenkaan olenkaan tullut toimeen ilman kyseistä kassia.

Kassin materiaali on sellaista, että sen saa mahtumaan erittäin pieneen tilaan, vaikka hoitolaukun sisälle. Kuitenkin kassin tilavuus on sitä luokkaa, että tavaraa se imee sisäänsä enemmänkin ja on erittäin hyödyllinen esimerkiksi kauppareissuilla. Kassin hihna on juuri optimaalinen roikkumaan pään yli olalla tai rattaiden/vaunujen työntöaisassa. Sisällä olevat muutamat säilytystaskut pitävät tallessa kaikista pienimmät ja tärkeimmät aarteet. Kaiken kaikkiaan kassi on erittäin kätevä kantaa mukana esimerkiksi juuri rattaissa, jos käykin niin, että kauppareissun hankinnat eivät mahtuisikaan kaikki rattaiden tavarakoriin. 

Kassi on ollut lasten matkassa erittäin kätevä ja käyttökertoja tulee jatkossakin varmasti runsaasti. Ehkäpä kassi pääsee pian jo uimarannallekin :)

Onko teillä rattaissa mukana aina ylimääräinen kangaskassi heräteostoksia varten?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla