Tänä talvena meidän murusten päitä ovat lämmittäneet ihan itse tehdyt myssyt. Myssyt ovat lasten mummojen käsialaa. Virkkuukoukut ovat liikkuneet vinhaa vauhtia ja myssyjä on syntynyt omien lastenlasten lisäksi muillekin lähipiirin pienille ja vähän isommillekin kaveruksille. Ollaan me äiditkin toki osallistuttu, tupsut ovat pääasiassa valmistuneet äitien toimesta, samoin trikoiset vuorit muutamiin myssyihin.

Virkatun lippahatun perusohje löytyy täältä. Taitavat mummot ovat sitten soveltaneet ohjetta erikokoisiin päihin. Tiimimyssyt ovat herättäneet ihastusta leikkipuistoissa ja kaupungilla retkeillessämme ja myös käyttäjät itse ovat tykästyneet tupsuhattuihinsa.

Jos sinäkin haluaisit saada mummon virkkaaman tupsulätsän lapsesi (tai omaa) päätä lämmittämään, kannattaa tulla viikonlopun aikana kurkkaamaan blogiin, luvassa saattaa nimittäin olla myssyaiheista arvontaa... :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram