Lounaspaikka oli jälleen hakusessa kun tavattiin ystäviä Helsingin keskustassa. Tarkoituksena oli testata Aleksanterinkadulla sijaitseva ravintola Factory, mutta väenpaljous kyseisessä ravintolassa säikäytti testiryhmän ja päätimme siirtyä väljemmille vesille. Läheltä löytyi mexicolaista ruokaa tarjoava Santa Fe ja se sai tällä kertaa kelvata.

 

Ravintola sijaitsee sisäpihalla (Aleksanterinkatu 15) ja ramppi vie lastenrattaatkin helposti oven eteen. Ravintolassa oli yllättäen lounasaikaan melko väljää ja mahduimme menopeliemme kanssa hyvin sisälle. Tosin henkilökunnalta tuli muutaman kerran tiukka ystävällissävytteinen kommentti rattaiden tiellä olemisesta. No, niillekin löydettiin lopulta paikka ja lounashetki sai alkaa.

 

Ravintolasta löytyy lapsille oma ruokalista, mutta sen testaaminen jäi tällä kertaa väliin kun juniorit maistelivat omia herkkujaan. Lasten ruuat lämmitettiin henkilökunnan toimesta keittiössä ja syöttötuolit tuotiin pöydän viereen pyydettäessä. Lapsivieraita oli samaan aikaan ravintolassa useampiakin ja hyvin he sulautuivat pukumiesten joukkoon. Tunnelma ravintolassa on hyvin hämärä, mutta totesimme sen olevan omiaan, kun ruuan jälkeen laittaa pienet rattaisiin päiväunille.

 

Ravintola on hieman nuhjuisen oloinen ja hämärä tunnelma lisää tätä tunnetta. Wc-tiloista löytyi yllättäen hoitopöytä ja potta, mutta nuhjuisuus ja aromit eivät houkutelleet paikassa vaipan vaihtoon. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla