Tämänpäiväisestä joulukalenterin luukusta paljastuvat blogin testiryhmän lasten ne kaikkein toivotuimmat paketit. Lista on täysin sensuroimaton, eikä arvatenkaan joukosta löydy siis niitä yöpukuja, astioita tai muita hyödyllisiksi koettuja ideoita.

Kuvat: BBToystore, Fisher Price, Mattel, Toys "R" Us. 

Testiryhmän kaksivuotias nuorimmainen juoksee innoissaan isompien perässä, mutta viihtyy myös omissa leikeissään. Kuopuksen lelusuosikkeja ovat ehdottomasti Oktonautit. Niiden hankkiminen onkin pitänyt aloittaa jo hyvissä ajoin, sillä Suomessa Oktonautti-lelujen saatavuus on kovin haasteellista. Posti onneksi kulkee ulkomailtakin ja joulu on kuopuksen osalta turvattu.

Testiryhmän ainoa tyttö on kasvanut poikien ympäröimänä ja tuntee itsensä usein prinsessaksi. Arvatenkin hänen toivelistaltaan löytyy siis kaikkea ihanaa, pinkkiä ja kimaltavaa. Ykköstoiveena lahjalistalla on Prinsessalinna asukkeineen ja tarvikkeineen.

Testiryhmän viskari on erittäin eläinrakas. Hänen lahjatoivelistansa oli lyhyt ja ytimekäs, lemmikkieläintarhaan kaivataan kuulemma pehmokirahvia. 

Testiryhmän vanhin, eskarilainen, on jonkinlaisen murroksen äärellä. Toisaalta tekisi vielä mieli leikkiä pienempien poikien leluilla, toisaalta taas isompien poikien hurjemmat touhut alkavat jo kiinnostaa. Eskarilaisen toivelistalta löytyykin jotain siltä väliltä, nimittäin Spy Gear -sarjan vakoilulaitteet.

Toki joulupukille lähteneet kirjeet sisälsivät myös muita toiveita kuin edellä on listattu, mutta keräsimme tähän ne aidosti lasten eniten toivomat jutut. Mitä teidän lasten lahjatoivelistoilta löytyy?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram