Testiryhmä: 4 aikuista, 3 lasta (8kk, 2,5 v. & 3 v.)

Mimi ja Kuku. Mi-mi-mi-mi ja ku-ku-ku-ku. 3-vuotiaamme fanittaa näitä Pikku kakkosesta tuttuja hahmoja innokkaasti ja kun huomasin, että he tulevat esiintymään Tavastian lastenkonserttisarjaan, ostin meille saman tien liput. Seuraksi saimme ystäväperheen.

Tavastian lastenkonserteissa on tänä keväänä mahdollista nähdä vielä mm. Gommi ja Pommi sekä lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!. Kolmelta hengeltä liput Mimin ja Kukun keikalle maksoivat ennakkoon ostettuna 29 euroa. Sylivauvat pääsevät mukaan maksutta.

Lastenkonsertin aikana Tavastian sisätiloissa on maksuton vaunuparkki ja vaatesäilytys. Puffetissa myytiin lapsille sopivaa pientä evästä ja pöytiin oli varattu piirustusvälineitä.

Konsertissa istuttiin kotoisasti salin lattialla, välillä tanssittiin ja liikuttiin muutenkin. Lattialle oli aseteltu pieniä pyöreitä mattoja, mutta näin talviaikaan sai vähän katsoa, mihin kohtaan istui ja varoa lumisista kengistä tulleita lammikoita.

Vajaan tunnin mittaisessa konsertissa oli sopivasti huumoria, toimintaa ja ripaus jännitystäkin. Konsertin päätteeksi halukkaat pääsivät vielä halaamaan ja juttelemaan Mimin ja Kukun kanssa.

Lasten matkassa suosittelee!

Lompakkoystävällisyys: ♥ ♥ ♥ ♥ 
Lasten kanssa liikkuminen: ♥ ♥ ♥ ♥ 
Lapsimyönteinen ilmapiiri: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat