Palataan vielä hetkeksi muutaman viikon takaiseen Saimaan matkaamme. Menomatkalla pysähdyimme ainoastaan ihailemaan Saimaan kanavaa, mutta paluumatkalla piti pysähtyä myös lounastamaan. Lähellä Kymijokea alkoi bensavalo uhkaavasti palaa ja pysähdys oli tehtävä melko pikaisesti. Kurvasimme siis ensimmäisen vastaan tulleen bensatankin eteen ja päätimme lounastaa samalla. Ihan hävettää sanoa, mutta äidin mieleen hiipi epäilys paikan tasosta, kun se ei ollutkaan tuttu ja turvallinen ABC-asema. Tyhjien parkkipaikkojen vähyys antoi kuitenkin olettaa paikan olevan ainakin jonkin verran suosittu.

 

Ja kyllä, taas kerran ne ennakkoluulot sai heittää romukoppaan! Kymen Paviljongin tiski notkui jos jonkinmoista kotikutoista herkkua eikä äidinkään mieli halajanut enää lainkaan sinne ABC-asemalle. Täytettyjä, lämmitettäviä patonkeja oli tarjolla montaa eri makua samoin kuin voisarvia ja pullia. Lapsille otettiin noutopöydästä kanakeittoa (3,80€) ja äiti nautti lämmintä tomaatti-mozzarella -patonkia. Isä tilasi listalta lämpimän broilerileivän ja mikä komea kokonaisuus ateria olikaan! Ei lainkaan mitään perus huoltoasematasoa vaan enemmänkin mieleen tuli jonkun tasokkaamman ravintolan annos. Kaikki söivät herkkunsa oikein hyvällä ruokahalulla, eikä soraääniä kuulunut.

Paikasta löytyi myös lapsille oma leikkipaikka ja sekin oli jotenkin sympaattinen. Sisustukseen sopiva liukumäki oli jotain ihan muuta, kuin monissa muissa liikennemyymälöissä, Bonuksena vielä kaiken päälle, rakennuksen takaa löytyi kanoja ja vuohia, joita ihastelimme lasten kanssa hyvän tovin. Pysähdyksestä jäi kaikille niin hyvä mieli, että loppumatka kotiinkin taittui leppoisissa tunnelmissa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla