Tässä vaiheessa joulukuuta monissa perheissä harotaan hiuksia kun mietitään niiden pienten pilttien hoitajille sopivaa joululahjaa. Useissa päiväkodeissa ja kouluissa on tapana kerätä rahat yhteen ja antaa opettajille yhteinen, hieman arvokkaampi lahja. Kaikissa paikoissa näitä keräysaktiiveja ei kuitenkaan ole ja joku oma pieni muistaminen olisi kiva antaa. Me olemme käsitelleet tätä aihetta blogissa muutamaan otteeseen aiemminkin ja edelliskertojen vinkit voikin tarkastaa esimerkiksi täältä.

 

Mitenkään erityisen luovia ei olla oltu tänäkään vuonna ja viime vuoden tapaan vannomme suklaan nimeen. Hoitajat ovat onneksi vaihtuneet, joten uudetkin hoitajat saavat nauttia joulun aikaan Porvoon paikallisherkuista, Brunbergin makeisista. Tänä vuonna olen teettänyt (mummilla) paksusta langasta virkatut korit, joihin suklaat on kiva pakata. Sitten vain sellofaania ympärille ja pienet joulumuistamiset ovat valmiina.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat