Viime syksynä kirjoittelimme meidän perheen junioreiden harrastuksista. Tänä syksynä testiryhmän isommat lapset pääsivät testaamaan ihan uutta harrastusta, kun Anna Palaa -tanssikoulun ihana Anna pyysi poikia testaamaan luotsaamansa tanssitunnin 4-5 -vuotiaille lapsille. 

 

Tanssikoulu Anna Palaa sijaitsee Käpylässä Koskelantien alkupäässä. Toisen kerroksen tilat on remontoitu ajatuksella myös lasten tanssiharrastukseen sopivaksi ja esimerkiksi viihtyisässä odotustilassa pystyivät vanhemmat jopa rentoutumaan nojatuolissa samaan aikaan, kun lapset kirmailivat pitkin tanssisalia. 

Lasten tanssitunnit on suunniteltu paikassa niin, että ne sopivat ihan aloittelijoillekin. Ilmapiiri ei ole turhan vakava, vaan iloinen Anna ohjaa lapsia tanssin maailmaan ilon ja rentouden kautta. Motoriikka, rytmiikka ja dynamiikka ovat tunneilla peruspilareina ja mukana on tanssin lisäksi myös perusliikuntaa. Lasten tanssitunteja tanssikoululta löytyy 4 -vuotiaille ja siitä vanhemmille lapsille. Testiryhmän taaperot joutuivat siis vielä toistaiseksi kuluttamaan aikaansa muilla tavoin.

 

Mitä meidän testiryhmä sitten piti tanssitunnista? Lähtötaso ei rehellisesti sanottuna ollut kovin innostunut väliin jääneiden jalkapalloharjoitusten takia ja eskarilainen kysyikin epäuskoisesti, että harrastavatko pojatkin muka tanssia. Alkukankeuden jälkeen pojat kuitenkin innostuivat astelemaan jumppamattoja pitkin Robinin tahdissa ja kotiin lähtikin epäuskoisen innokkaita tanssikokelaita. Ehdottomasti siis mikäli tanssia kaavailee lapselle harrastukseksi, on Tanssikoulu Anna Palaa siihen oiva vaihtoehto. Tunneille ilmoittaudutaan aina koko kaudeksi ja voimassa olevan hinnaston voi tarkastaa täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram