S-ryhmään kuuluvissa Rosso-ravintoloissa olemme käyneet aiemmin, mutta tällä kertaa kaupunki oli eri. Tampereella on kesän mittaan tullut seikkailtua enemmänkin ja tällä kertaa olisi vuorossa Koskipuiston Rosson esittely. 

Ravintola sijaitsee ihanalla paikalla Tammerkosken kupeessa ja osasta ravintolan pöytiä onkin näin ollen hienot maisemat kosken suuntaan. Me valitsimme kuitenkin pöytämme läheltä ravintolan leikkipaikkaa, joten tällä kertaa emme maisemista päässeet nauttimaan. 

Muuten kuin maisemiensa puolesta, Koskipuiston Rosso noudattaa melko paljon ketjunsa linjaa. Löytyy viihdyttävä leikkipaikka, lastenlista ja hoitohuone. Taaperon ruuan sai lämmittää itse leikkipaikan läheltä löytyvässä mikrossa ja taaperolle annettiin myös kertakäyttöinen ruokalappu, kun oma oli unohtunut kotiin. Leikki-ikäisen maito tarjoiltiin muovisesta lasten mukista ja muutenkin ravintola oli oikein lapsiystävällinen. 

Lastenhoitohuoneesta löytyivät niin pieni pönttö, potta kuin hoitoalustakin. Pientä ehostusta paikka voisi kaivata, mutta kaikki tarvittava löytyi ja hommat hoituivat.

Onko siellä tamperelaisia lukijoita? Mitkä ovat teidän ravintolasuosikkinne kaupungissa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat