Useat hotellit Tampereella tarjoavat Särkänniemi-paketteja, joihin kuuluu majoituksen lisäksi rannekkeet Särkänniemen elämyspuistoon. Mekin päädyimme Tampereen reissullamme tällaiseen pakettiin ja majapaikaksi valitsimme Holiday Club Tampereen Kylpylän. Valinta tehtiin lasten ehdoilla, meidän muksut ovat nimittäin innokkaita vesipetoja ja kylpylöissä tulee käytyä aika harvoin. Myös hinta painoi vaakakupissa, sillä Tampereen Kylpylän paketissa kahden aikuisen ja kahden lapsen perhehuoneen hinta oli vaihtoehdoista edullisimmasta päästä.

Tampereen Kylpylä sijaitsee kauniilla paikalla, Näsijärven rannalla. Matkaa Tampereen keskustaan ja Särkänniemeen on pari kilometriä. Hotellin päärakennus toimii yli 100 vuotta vanhassa Lapinniemen puuvillakehräämössä. Meidän huoneemme oli uudella puolella, vuosituhannen vaihteessa valmistuneessa rakennuksessa. Hotelli oli ihan viihtyisä, joskin huoneen persikka-vihreäsävyinen sisustus toi mieleen nostalgisia muistoja vuosikymmen sitten tehdyistä ruotsinlaivareissuista.

Lapset oli huomioitu Tampereen Kylpylässä kivasti muutamin pikku jutuin. Hotellissa oli leikkihuone ja lasten minikirjastosta sai lainata kuvakirjoja iltalukemiseksi. Aamiaisaikaan ravintolassa oli lasten omien ruokailuvälineiden ja ruokalappujen lisäksi tarjolla leluilla ja piirustusvälineillä täytettyjä ämpäreitä. Aamiasravintolassa oli myös mikro asiakkaiden käytettävissä.

Itse kylpyläpuoli sopi hyvin etenkin pienille lapsille. Kylpylässä on lastenallas, melko iso lämminvesiallas, pieni kylmävesiallas ja kolme poreallasta. Lastenaltaassa oli niin matalaa, että yksivuotias pystyi istumaan ja leikkimään mainiosti niin, että nenä pysyi pinnan yläpuolella. Lastenaltaan liukumäen, muovilelujen, vaahtomuovisten lötköpötköjen ja kellukkeiden lisäksi mitään kummempia viihdykkeitä ei ollut tarjolla, mutta 1- ja 3-vuotiaille junioritestaajille nämä ja lämmin vesi riittivät loistavasti. Tunnelma oli meidän aikuistenkin mielestä mukavan rauhallinen, emmekä jääneet kaipaamaan hurjempaa vesipuistofiilistä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla