Kolme äitiä, kolmet vaunut, lounastreffit... Minne?

Jostain syystä tällaisessä tilanteessa monesti miettii sitä helpointa vaihtoehtoa. Paikkaa, jonne kolmet vaunut saisi hyvin mahdutettua sisään. Paikkaa, jossa saa hyvin lämmitettyä vauvojen purkit. Paikkaa, jossa riittää syöttötuoleja kaikille. Paikkaa, jossa saavat vatsat täyteen sekä äidit että jo purkit jättänyt taapero.

Helsingin keskustan Stockmann ja sen kahdeksas kerros. Helppo valinta ainakin sen jälkeen, kun kaikki ovat mahtuneet hissiin ja päässeet oikeaan kerrokseen. Stockmannilla olemme toki lounastelleet aiemminkin, mutta aina se vain yllättää yhtä positiivisesti. Ruokavaihtoehtoja on useita, tilat väljät, hyvä lastenhoitohuone ja jopa leikkipaikka videoruutuineen.

Testiryhmä nautti tällä kertaa pastaa, salaattia ja lämmintä leipää. Grillin ruuat jäivät testattavaksi seuraavaan kertaan. Kaikki annokset maistuivat ja vatsat täyttyivät. Ruokien hinnat olivat hieman päälle 10 euroa ja lapsen pasta-annos kustansi 5,90 €. Halvimmasta päästä tämä lounaspaikka ei siis ole, mutta maistuvimmasta päästä kyllä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla