Me vietämme perinteisesti varsinaista talvilomaamme vasta myöhemmin keväällä, mutta toki viikko 8 on monille se perinteinen talvilomaviikko. Myös meidän perheessä lapset lomailivat tuon viikon, vuoroin vanhempien ja vuoroin isovanhempien seurassa. Meillä juurikin tähän helmikuun talvilomaviikkoon on perinteisesti kuulunut koko perheen elokuvateatterikäynti. Elokuvaksi on jo kolmena vuonna peräkkäin valikoitunut koko perheen suosikki Risto Räppääjä. Tänä vuonna Risto seikkailee elokuvassa Yöhaukkana.

Finnkinon sivuilla Risto Räppääjä ja Yöhaukka -elokuvasta kerrotaan näin: Risto löytää onkimatoja kaivaessaan aarteen ja löytöpaikalla aloitetaan arkeologiset kaivaukset. Kun alueelta löytynyt arvokas rautakautinen sormus katoaa, näyttää varmalta, että lähistöllä liikkuu kaivauksia ryöväävä yöhaukka! Tapaus saa ällistyttävän käänteen, kun selviää, että Rauha Räppääjä on sekaantunut asiaan. Vielä kummallisemmaksi kaikki menee, kun Lennart Lindberg joutuu epäiltynä telkien taakse. Onko Elvillä salattu menneisyys ja miksi ihmeessä Nellikin alkaa käyttäytyä oudosti? Tästä kaikesta Risto aikoo ottaa selvää ja lähtee tuon salaperäisen yöhaukan jäljille. Elokuva on sallittu kaiken ikäisille, mutta meidän 4-vuotias pikkuneiti halusi lähteä salin ulkopuolelle kesken elokuvan. Sen verran jännittäviltä tuntuivat Lennart Lindbergin vankilareissu ja Rauha Räppääjän sormusvarkaus. Lopputekstit katsottiin kuitenkin jälleen koko perhe yhdessä ja lopputulos elokuvissa käynnille jäi plussan puolelle.

Iloiset ja värikkäät Risto Räppääjä -elokuvat sopivat hyvin kevätpäiviin, kun kesän odotus on kokonaan vielä edessä. Lähipäivien Risto Räppääjä ja Yöhaukka -elokuvan näytösajat voi tarkistaa täältä.
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla