Kuten jo blogista ja instagramista aiemmin pystyi bongailemaan, vietimme tämän keväisen talvilomaviikkomme Arabiemiraateissa, Dubain maisemissa. Matka oli kaikille perheenjäsenillemme ensimmäinen tuonne suunnalle ja etukäteen oli jonkin verran perhosia vatsassa. Vieras ilmasto, vieras kulttuuri ja täysin vieraat maan tavat saivat aikaan monenlaisia pohdintoja etukäteen. Ja tokihan toimintatavat poikkesivat eurooppalaisista melko lailla. Porukkaan kuitenkin sulauduttiin hyvin sekaan ja saimmekin viettää oikein erityisen rennon ja viihtyisän talviloman.

Lentomatka Dubaihin on aika maltillinen, 6 tuntia, eikä aikaerokaan, 2 tuntia, sekoita rytmiä liiaksi. Menomatkan lento-osuus sujui hyvin, mutta matka lentokoneesta hotellihuoneeseen kestikin sitten melkein toiset 6 tuntia. Turva- ja passintarkastuksia oli Dubain päässä useampia ja jonottaminen tuli tutuksi. Yhteisen bussikyydin lähtemistä jouduttiin odottelemaan tuskastuttavan kauan, eikä matkalla tehdyt useat hotellipysähdykset ainakaan sujuvoittaneet matkaa. Tietenkin osuimme vielä kaiken lisäksi bussillamme iltaseitsemän ruuhkaan, joten matkaa tehtiin välillä hyvinkin verkkaiseen tahtiin.

Majoituimme lomamme aikana JA Ocean View –hotellissa Jumeirah Beachilla ja viihdyimme mainiosti. Dubain matkaamme emme halunneet liiaksi aikatauluja, vaan tarkoituksenamme oli ottaa hyvinkin rennosti ja nauttia koko perheen yhteisestä ajasta. Nähtävyyksiä katselimme vain parista ostoskeskuksesta ja maailman korkeimmasta rakennuksesta Burj Khalifasta. Muuten vietimme aikamme hotellimme altaalla, rannalla tai samaan hotelliketjuun kuuluvassa resortissa. Ihana lomaviikko takana! Yksityiskohtaisempaa matkaselostusta tulossa lähipäivinä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla