Tammikuisena torstaina saimme syntymäpäivien johdosta tekosyyn lähteä testiryhmän kanssa kakkukahville. Potentiaalista kahvilaa pohdittiiin aina Café Esplanadista Strindbergiin, mutta päädyimmekin lopulta hieman rennompaan paikkaan. Meiltä oli nimittäin vielä melko uusi kaupungin kahvilamaailman tulokas, Akateemisen alakerrassa sijaitseva Starbucks jäänyt kokonaan testaamatta, joten suuntasimme sinne. Arkisena torstai-aamupäivänä jonoa ei juurikaan ollut ja ikkunan vierestä löytyi sopivan kokoinen vapaa pöytä.

Tämä amerikkalainen kahvilaketju on monelle tuttu ja nyt siis myös meille. Tarjolla on mitä herkullisimpia makeita herkkuja ja juomia. Me nautimme syntymäpäivien kunniaksi suklaamuffinsseja ja vihreää teetä. Testiryhmän lapset sen sijaan herkuttelivat vadelmamehulla, croissantilla ja cookiella.

Vaikka Starbucks ei ehkä perinteisesti mikään lapsiperheiden kahvila olekaan, mahduimme me hyvin sekaan. Ihmisiä ei ollut liikenteessä tungokseksi asti, joten molemmat rattaatkin saimme sijoitettua pöytämme läheisyyteen. Syöttötuoleja ei paikassa näkynyt, mutta niitä emme kaivanneetkaan, sillä matalat tuolit mahduttivat hyvin samaan tuoliin useamman pienen takapuolen. Hoitotoimenpiteitä lähdimme tekemään kahvilan tiloista toisaalle, mutta niistä lisää tulevassa postauksessa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram