Taaperomme vietti tuossa taannoin 2-vuotissyntymäpäiviään. Monelta sukulaiselta ja ystävältä tuli noihin aikoihin kysymys, että mitä syntymäpäiväsankari haluaisi lahjaksi. Koska taaperon sanavarasto on vielä varsin rajallinen, oli äidin koitettava keksiä toiveita lapsen puolesta. Ja koska piti ajatella asiaa lapsen näkökulmasta, piti listalle keksiä jotain muutakin kuin 92 senttisiä vaatteita. Meidän toivelistalta löytyi...

Kuvat: Puky, Bell, Fjällräven, Lego, Brio, Mini Rodini.

1. Brion nukenvaunut

Meidän tytär oli muutamaa viikkoa aiemmin käynyt kylässä, jossa moiset ihanuudet olivat, eikä hän vierailun aikana saanut katsettaan irti ko. vaunuista. Vauvaa laitettiin nukkumaan, työnnettiin eteenpäin ja nostettiin taas syliin. Vaunuista ei päästetty irti edes wc-käynnin ajaksi, joten ihan perustellusta syystä ne pääsivät listan ensimmäiselle sijalle.

2. Kerhoreppu

Taapero aloittaa syksyllä kerhotaipaleensa ja matkalle oli tarpeen hankkia myös asiaankuuluva kantoväline. Mitään varsinaista tyylitoivetta ei ollut, kunhan reppuun mahtuisi hieman evästä ja vaihtovaatetta. 

3. Pyöräilykypärä

Isompipäisen esikoisen vanha kypärä on vielä kovin suuri pikkusiskolle, mutta pyörän selkään olisi kuitenkin jo kova hinku. Oman pyöräilykypärän hankkiminen tuli siis ajankohtaiseksi ja se olikin hyvä lisätä toivomuslistaan.

4. Potkupyörä

Isoveljeltä on jäänyt taaperolle polkimin varustettu pyörä, mutta monien suosituksesta päätimme toivoa myös potkupyörää. Potkupyörällä on helpompaa oppia pyöräilyssä tarvittava tasapaino, eikä monet tämän jälkeen ole apupyöriä tarvinneet lainkaan. 

5. Dublo-legoja

Dublo-legojen suositusikä alkaa 1,5-vuodesta eteenpäin ja ne ovatkin oikein oiva lahjatoive 2-vuotiaalle taaperolle. Legoja on tänä päivänä todella paljon erilaisia ja niistä voi löytää helposti sopivan lahjan tytölle tai pojalle.

6. Vaatteita koossa 92+

Täytyy myöntää, että kyllä niitä vaatteitakin toivelistalta löytyi. Vaikka se kliseeltä kuulostaakin, totuus on, että lapset kasvavat niin nopeasti ja uusien vaatteiden tarve on vakio. Kesäisin alennusmyyntiaikaan voi tehdä hyviä löytöjä hieman kalliimmiltakin merkeiltä.

Meidän lahjatoivelista näytti aikalailla tältä, mutta toki siellä voisi olla vielä paljon muutakin. Taaperoille sopivia lahjaideoita voisi edellämainittujen lisäksi olla esimerkiksi Brio-junaradan osat, katuliidut, nuppipalapelit sekä erilaiset opettavaiset lelut.

Minkälaisia lahjatoiveita teidän taaperoilla on ollut?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla