Pari viikkoa sitten kirjoittelimme Turussa sijaitsevasta Kokoo -leikkipaikasta, jossa sai rakentaa ja leikkiä Legoilla ihan mielin määrin. Mahtui toki Turun reissuun paljon muutakin. Vähän shoppailua, ripaus kulttuuria, hyvät yöunet ja herkullista ruokaa - niistä oli meidän syyslomapyrähdys tehty. Ostosnälkä oli tarkoitus tyydyttää Raisiossa Kauppakeskus Myllystä löytyvässä Polarn o Pyretin Outlet-myymälässä. Suureksi harmiksemme Pop:n myymälä onkin nykyään aivan tavallinen, eikä Outlet-hinnoista ollut tietoakaan. Onneksi avulias henkilökunta vinkkasi meille Turun alueella sijaitsevasta teollisuusalueesta, josta löytyy Pop:n outletmyynti joka lauantai. Sinne siis!

Vatsat täyttyivät reissun aikana Turun keskustasta löytyvässä Red Hot Chilis -ravintolassa. Ruoka oli maittavaa ja porukka viihtyi. Lapset nauttivat lastenlistalta niin lohta kuin hampurilaistakin ja hintataso oli kohtuullinen. Leikkipaikkaa ei ollut, syöttötuoleja sen sijaan löytyi useampia. Valitettavasti, tätä postausta kirjoittaessani, huomasin ravintolan sulkeutuneen 30.10. eli käyntivinkkiä on nyt hankala antaa.

Unet maittoivat perinteisesti Scandic-ketjun hotellissa, tällä kertaa Turun keskustan liepeillä olevassa Scandic Juliassa. Hotellista on tehty aiemmin postaus täällä ja puitteet olivat melkolailla samanlaiset vielä muutaman vuoden jälkeenkin. Hiukan minua häiritsee tuossa hotellissa se, että alakerran ruokakaupan olut-ostoksilla olevat asiakkaat eksyvät helposti hotellin aulaan. No, aulan leikkitilassa emme tällä kertaa juuri ehtineetkään viettää aikaa, eli harmeiltakin säästyttiin.

Kulttuuripyrähdys tehtiin sitten kotiinlähtöpäivänä perinteiseen tapaan Turun linnaan. Lapset olivat taas hiukan vanhempia ja isin kertomat historiankertomukset Turun linnan vaiheista jaksoivat kiinnostaa muutaman minuutin aiempaa pidempään. Nuorimmainenkin jaksoi hienosti kävellä linnan jyrkkiä portaita yhdestä huoneesta toiseen ja kantohommiin jouduttiin vasta ihan loppuvaiheessa.

Turussa saa helposti pari päivää kulumaan myös näin syysaikaan! Kotimaamatkailu avartaa :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla