Meidän perheessä täytettiin vuosia eräänä syksyisenä tiistaina ja sitä päätettiin lähteä juhlistamaan ravintolaruokailulla. Ensimmäinen vaihtoehto oli eräässä blogissakin kehuttu Ravintola Tori, mutta valitettavasti se oli meidän juhlapäivänä kiinni. Lopulta ruokapaikaksi valikoitui, hieman riskillä, Kampin läheisyydestä löytyvä ravintola Colorado.

 

Colorado ei välttämättä ole, ensi ajattelemalta, se lapsiystävällisin ravintola. Tuulikaapissa nenään kantautunut hento tupakansavu ja amerikkalaishenkisen kuppilan tumman puhuva sisustus ei välttämättä kaikkia lasten kanssa liikkuvia houkuttele astumaan sisään, mutta me rohkenimme. Täytyy kyllä myöntää, että perheen isäntä soitti ravintolaan etukäteen ja varmisti, että myös lapset sopisivat ravintolan asiakaskuntaan. Hyvin sopi ja lapsille sopivia annoksiakin listalta, tai ainakin sen ulkopuolelta, löytyi. Meidän lapset valitsivat vatsan täytteeksi lohta ja käsintehtyjä tikkuperunoita salaatin kera. 

 

Lapsille tehdyt annokset olivat oikein runsaan kokoisia ja melkein olisikin riittänyt yhteinen annos kahdelle alle kouluikäiselle. Lohi nahkoineen oli kuin aikuisten annoksesta ainakin ja myös loppulautanen oli saatu täyteen lisukkeiden avulla. Annoksen hintakin tosin oli lähes aikuisten annoksen suuruinen (12€), mutta emme antaneet sen juhlapäivänä haitata. Ja sitä paitsi; Coloradon annokset olivat oikeasti hyvän makuisia! Ilmapiiri ravintolassa oli arkisena iltana leppoisa ja lapset saivat jopa hieman leikkiä jojolla ruokailun jälkeen ilman pahoja katseita. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan niitä etukäteen ei niin lapsiystävällisiksikin luokiteltuja ravintoloita - ainakin hieman hiljaisempaan aikaan :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla