Olemme jakaneet erilaisia lahjavinkkejä pienille synttärisankareille useampaan kertaan (täällä, täällä, täällä ja täällä) . Pian on taas aika testiryhmäläistenkin täyttää vuosia, mutta laitetaan tähän sitä ennen yksi lahjavinkki. Toteutimme tämän 6-vuotiaalle kummitytölle hänen syntymäpäivänään, kun toiveena oli saada lahjaksi jotain askarteluun liittyvää.

Askarteluhankintoihin, ainakin nyt kun Tiimaria ei enää ole, Tiger on oikein oivallinen paikka. Sieltä saa oikeastaan kaikkea tarpeellista tähän lahjaan liittyen. Ensimmäiseksi valitsin TIgerin hyllystä sopivan kokoisen laatikon, jonka sitten täytin erilaisilla askarteluvälineillä. Muutamat askartelujutut hankin vielä lisäksi myöhemmin Stockmannilta. Lahjalaatikosta löytyi mm. erivärisiä piirustuspapereita, piippurasseja, tarroja, värikyniä, kimalleliimaa ja pari erilaista askartelusettiä. Lahjan saaja oli paketista erittäin onnellinen ja ryhtyikin heti taiteilemaan paketin avattuaan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla