Blogin torstaiset viikon vinkit ovat joulukalenterin ajan tauolla, mutta tapahtumakalenteria päivitetään entiseen malliin. Sinne kannattaa siis kurkistaa, jos kaipailee tekemistä pääkaupunkiseudulla. Itsenäisyyspäivän jälkeiselle sunnuntaille meidän menovinkkimme on kuitenkin retki koti- tai naapurikaupungin museoon. Olemme blogin puitteissa kolunneet läpi varmaan valtaosan pääkaupunkiseudun museoista ja tässä samalla lapsista ja meistä äideistäkin on tullut oikein museo-faneja. Museo-tagin alta pääsee lukemaan meidän kokemuksistamme tarkemmin.

Näin joulun alla monessa museossakin virittäydytään joulutunnelmaan. Esimerkiksi espoolaisessa Talomuseo Glimsissä pääsee tänään opastetulle matkalle entisajan joulunviettoon sekä askartelemaan joulukoristeita. Kansallismuseon puisto Helsingin keskustassa muuttuu joulun ajaksi joulukuusimetsäksi. Jouluista säihkettä pääsee paitsi ihailemaan myös itse ideoimaan ja toteuttamaan. Turussa Luostarinmäen museossa on tänään lasten joulupostipäivä. Museon kirjapainossa seurataan joulukorttien painamista ja painotuoreen kortin voi käydä leimauttamassa postitoimistossa. Turun linnassa puolestaan voi lähteä mukaan Tonttu-ukon kierrokselle

Postauksen kuvat ovat Luonnontieteellisestä museosta, jonka Suomen luonto -näyttelyssä voi tutustua eläinten talvipuuhiin. 

Käyttekö te lasten kanssa museoissa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014